Droom groot!

Introductie

Door groot te dromen worden we de beste versie van onszelf. We blijven onszelf uitdagen (en voorkomen daarmee luiheid, verveling, verdwaling en vervelend gedrag) en overwinnen hindernissen (zoals slechte gewoonten, angsten, negatief zelfbeeld). We maken het verschil, voor onszelf maar ook voor anderen. Ons zelfvertrouwen groeit en we voelen ons steeds meer voldaan en bevlogen.

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat grote dromen zorgen voor succes in jouw leven. En dat is niet gek. Een grote droom zorgt voor houvast in iedere situatie, het zorgt voor strijdlust, voor motivatie om het beste van jezelf te laten zien. Iedere dag. In welke situatie we ons ook bevinden.

Aan de slag

Geluk is een keuze. Wanneer start jij? #naarmorgen

Aanpak
  1. Toon inzet. Schrijf je doelen op, maak een planning en ga gedisciplineerd aan de slag.
  2. Overwin hindernissen.
  3. Vier je fouten
  4. Zet door
  5. Reflecteer en ga door tot je doel is bereikt.
Tips

Meer tips>

uit de pers

Naar de nieuwsfeed>

hulp nodig? bestel ons Werkboek

Met het boek De route naar morgen – Werken aan persoonlijk leiderschap ga jij aan de slag met het versterken van jouw persoonlijk leiderschap. Je ontdekt je talenten en karaktereigenschappen waarmee je het verschil kunt maken. Je maakt kennis met vaardigheden die je nodig hebt om hindernissen te overwinnen, door te zetten en jouw dromen te verwezenlijken. Je leert bovenal dat met jouw inzet álles mogelijk is. Wat wordt jouw bestemming?

Inclusief planning- en reflectiepagina’s.

Naar het werkboek>