Introductie

Betrokken medewerkers zijn diegene die zich verbonden voelen met, enthousiast zijn over en commitment tonen richting het werk en hun werkgever. Zij leveren een positieve bijdrage aan de organisatie in de vorm van productiviteit, innovatie, groei en winst.

Hierom!

“Ik werk hier om dat ik mij verbonden voel met de purpose van het bedrijf en ik de mogelijkheid krijg mij voortdurend te ontwikkelen. Door autonoom (samen) te werken aan projecten die goed aansluiten bij mijn ambitie, altijd en overal. De ruimte die ik krijg, vertaalt zich direct in mijn inzet voor het bedrijf.”

-Een betrokken medewerker

Werkgevers dienen steeds creatieve(re) oplossingen te bedenken om (getalenteerde) medewerkers aan hun te binden, want de louter financiële beloningen bieden niet genoeg voldoening om medewerkers bevlogen en productief aan het werk te houden.

De leidinggevende heeft hierbij een belangrijke rol.

Aan de slag


Uit de pers

Loading RSS Feed

Naar Morgen

Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap creëert meer betrokkenheid in de organisatie. Met de verschillende uitgaven van De route naar morgen kunnen bedrijven hiermee aan de slag. Waardoor de medewerkers die jouw bedrijf laten groeien en bloeien, ook een leider hebben die hún laat stralen.

Wanneer start jouw bedrijf?