Zakelijk

Introductie

Leiders houden zichzelf én anderen bevlogen. Wanneer start jij?

Aan de slag

aanpak voor leiderschapsontwikkeling – voor organisaties

Medewerkers die weten wat ze kunnen én willen. En daardoor gezond aan het werk blijven. Alle vaardigheden beheersen om hun werk zelfstandig -hybride- kunnen uitvoeren. In goede samenwerking oplossingen vinden voor jouw organisatie. Leidinggevenden die hun medewerkers in hun kracht zetten. Coachen, betrokken zijn, waarderen en samenwerken.Met als hoogste doel een goed resultaat van jouw organisatie. Vandaag én morgen.

De route naar morgen – Werken aan persoonlijk leiderschap is onze praktische aanpak voor meer leiderschap in jouw organisatie. Met speciale editie voor leidinggevenden.

Lespakket persoonlijk leiderschap – voor scholen

Kinderen die hun persoonlijk leiderschapsvaardigheden ontwikkelen weten wat ze willen en hoe ze dat moeten bereiken. Ze kennen hun talenten, sterke en minder sterke karaktereigenschappen waardoor ze betere keuzes kunnen maken voor hun toekomst. Ze leren hindernissen te nemen, door te zetten en ontdekken dat dan álles mogelijk is.

Persoonlijk leiderschap biedt hun de vaardigheden om hun eigen route naar morgen te kiezen. Om in hun kracht te staan en het verschil te maken. Voor zichzelf én anderen. Een mooie aanvulling op het curriculum!

De route naar morgen – Werken aan persoonlijk leiderschap is een praktische methode voor het versterken van persoonlijk leiderschap. De werkboeken (A4 formaat) zijn uitgegeven voor zowel het primair- als het voortgezet onderwijs en geschikt voor kinderen in groep 6 en hoger.
Een lespakket bestaat uit twee boeken; een lesboek en een reflectieboek.

Contact

Heeft u interesse in ons werkboek? Laat dan een bericht achter.