Wij geven iedereen op een toegankelijke wijze de vaardigheden om een eigen route te vinden, om hindernissen te overwinnen en de eindbestemming te bereiken.
Ons eerste initiatief is De route naar morgen; een methode voor persoonlijk leiderschap, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. De route naar morgen is een werkboek dat overal in eigen tempo kan worden ingevuld.

Persoonlijk leiderschapsvaardigheden zijn belangrijk om je dromen of doelen te behalen. Voor jezelf, op school of op het werk. Het ontwikkelen ervan is dan ook een uitstekende investering voor jezelf en de toekomst van je kinderen.

Wat wordt jouw bestemming?

Boukje van der Pant (1978) verdiepte zich de afgelopen jaren in het fenomeen persoonlijk leiderschap. Met alle lessen die ze leerde ontwikkelde ze De route naar morgen, waarmee ze anderen inspireert om het leven te leiden waar ze van dromen.

Persoonlijk leiderschap is haar levensstijl. Ze volgt haar hart en zet anderen graag in hun kracht. Met haar creativiteit, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen heeft ze inmiddels vele hindernissen overwonnen en veel van haar dromen verwezenlijkt.

Met jouw unieke eigenschappen kun je het verschil maken.

Voor jezelf én anderen.

Boukje van der Pant, auteur van De route naar morgen.

Ze woont in Den Haag en heeft vier kinderen, die van jongsafaan de mogelijkheid krijgen om hun talenten te ontdekken en leren om hun hart te volgen.