Inleiding

Wij brengen betrokkenheid en benutten ieders potentieel.

Hiervandaan is het ons hoogste doel om een context te creëren waarin mensen op een dusdanige wijze worden gewaardeerd op het werk, dat ze het ouderschap naar ieders behoefte thuis kunnen invullen én ze zich continu, op een toegankelijke wijze, kunnen blijven ontwikkelen.

Wij inspireren en begeleiden met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!

Motivatie

  • Er wordt behoorlijk wat kennis en talent verspilt door geen betrokkenheid te tonen met onze kinderen, medewerkers niet in hun kracht te zetten en geen kans te bieden aan iedereen die enigszins afwijkt.
  • Er wordt te weinig aandacht besteed aan de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, waardoor we onze dromen niet verwezenlijken en we onszelf niet kunnen bevrijden (indien wenselijk) uit situaties waarin we ons begeven.
  • Het aantal mensen met werkstress, burn-out of depressie stijgt, mede dankzij het gebrek aan betrokkenheid en het ontbreken van begeleiding die mensen in hun kracht zet.
  • We nemen te weinig de tijd om na te denken over waar wijzelf gelukkig van worden. Te gemakkelijk volgen we de verwachtingen van onze ouders of sociale groepen waarin we functioneren.

Ambities

Om een positieve bijdrage te leveren aan deze ontwikkelingen werken wij aan de volgende ambities.

  • Leiderschapsontwikkeling voor iedereen!
  • Vanuit purpose naar impact.

Initiatieven

Het team

Boukje van der Pant – Initiatiefnemer | Organisatie- en leiderschapscoach

Ik neem verantwoordelijkheid naar morgenDSC_4920
Leiderschap is mijn inzet
Vanuit betrokkenheid vandaag
Betrokkenheid verbindt
En met verbinding ontstaat positieve energie. 

 

Ieders potentieel benutten. Dát is mijn motivatie om te doen wat ik doe. Hierbij is het mijn uitgangspunt om vanuit betrokkenheid een omgeving te creëren waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen, met als doel impact. Impact voor het bedrijf, de medewerker en de (internationale) gemeenschap. Vandaag én morgen.

Boukje is in Nederland dé betrokkenheidspecialist. Zij benutte met diverse initiatieven het potentieel van organisaties door de betrokkenheid te vergroten, waarbij de ontwikkeling van medewerkers, gemeenschap en organisatie samen de drieluik vormen.

Inspiratie vindt ze bij de montessori-educatie, waar de toekomstige generatie wordt begeleid naar leiderschap vanuit de Montessorivisie “help mij het zelf te doen”.

Contact

Boukje van der Pant
EmailLinkedIn | Twitter

Publicaties

Betrokken ouders, bevlogen kinderen, Montessori Magazine
Koplopersgroep verlegt grenzen, Consudel
Koplopers stuwen branche vooruit, MVO Nederland
Jaarmagazine 2014, The Hunger Project

Welkom Naar Morgen!