Over

Ieders potentieel benutten, zodat we allemaal het leven kunnen leiden waar we van dromen. Dat is onze motivatie om te doen wat we doen.

Met De route naar morgen maken wij leiderschapsontwikkeling toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar. Leiderschapsvaardigheden zijn belangrijk om je dromen en doelen te behalen. Geloven in jezelf, hindernissen overwinnen, doorzetten en reflecteren. Het beheersen ervan levert veel op! Je dromen verwezenlijken, doen waar je van houdt, hiermee anderen kunnen helpen, zelfvertrouwen, geluk, bevlogenheid. Maar bovenal; vrijheid! Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap is dan ook een uitstekende investering voor jezelf en de toekomst van je kinderen.

Wat wordt jouw bestemming?

Boukje van der Pant (1978) verdiepte zich de afgelopen jaren in het fenomeen persoonlijk leiderschap. Met alle lessen die ze leerde ontwikkelde ze De route naar morgen, waarmee ze anderen inspireert om het leven te leiden waar ze van dromen.

Persoonlijk leiderschap is haar levensstijl. Ze volgt haar hart en zet anderen graag in hun kracht. Met haar creativiteit, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen heeft ze inmiddels vele hindernissen overwonnen en veel van haar dromen verwezenlijkt, zoals het schrijven van een boek.

Ze woont in Den Haag en heeft vier kinderen, die van jongsafaan de mogelijkheid krijgen om hun talenten te ontdekken en hun hart te volgen.

Met mijn unieke eigenschappen maak ik het verschil. Voor mezelf én anderen. Door mijn eigen route te kiezen, voel ik me bevlogen, gelukkig en vrij.

Boukje van der Pant, auteur van De route naar morgen.