Introductie

Betrokken leden maken jouw vereniging sterker. Zij leveren een bijdrage (inzet, kennis, contributie) en dragen hiermee bij aan een duurzame toekomst van de vereniging. Met koplopersbijeenkomsten wordt samengewerkt aan maatschappelijke vraagstukken en er is veel ruimte voor dialoog, bijvoorbeeld met een online platform waar ook externe stakeholders mee kunnen praten over relevante thema’s. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden. Alleen of samen met andere leden, op kantoor of bij een non-profit, zodat ook de (internationale) gemeenschap betrokkenheid toont met jouw vereniging.

Inhoud

Betrokkenheid is een strategie Naar Morgen. Wij faciliteren de volgende initiatieven om de betrokkenheid met de leden van jouw vereniging te vergroten.

  • Het starten van een mastermind/koplopersgroep om de branche te vernieuwen
  • Een betrokkenheidsonderzoek en het format ledenbetrokkenheid waarmee je op een duurzame wijze de betrokkenheid met leden vergroot, nieuwe leden kunt binden en hiermee het potentieel van de vereniging nog beter benut.
  • Het leiderschapsnetwerk om met andere verenigingen online te leren en inspireren.

De route Naar Morgen

  1. Organiseer een mastermind, bijvoorbeeld met communicatie, marketing, accountmanagement en een directielid
  2. Download het format ledenbetrokkenheid of maak zelf een excel bestand aan
  3. registreer voor online coaching en inspiratie vanuit andere organisaties
  4. Bespreek de activiteit van de leden en stel acties vast
  5. Start het programma, meet (minimaal) jaarlijks de betrokkenheid en evalueer met de betrokkenen.
Initiatieven

Naar Morgen

Wij brengen betrokkenheid.

Vanuit onze motivatie om ieders potentieel te benutten is het ons hoogste doel om een context te creëren waarin jullie medewerkers op een dusdanige wijze waarderen, dat zij het ouderschap naar ieders behoefte kunnen invullen én zich continu, op een toegankelijke, wijze kunnen blijven ontwikkelen.

Hiervoor inspireren en begeleiden wij met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!