Inleiding

Droom groot! Jong geleerd is oud gedaan. Ook kinderen hebben veel baat bij de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, want we hebben allemaal dromen die we willen verwezenlijken en karaktereigenschappen die we willen verbeteren. En talenten waarmee we het verschil kunnen maken. Daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen!

Maar we hebben het allemaal druk al gauw blijft er van alles op de plank liggen. Daarom ontwikkelden wij Ik wil naar morgen, het programma voor persoonlijk leiderschap waarmee we leren om te blijven focussen op wat ons echt gelukkig maakt, daar waar we bevlogen van zijn en in onze kracht staan. En elkaar helpen in dit proces. Zodat we minder eenzaam zijn en er minder wordt gepest of geoordeeld. 

Ik wil naar morgen

Het programma persoonlijk leiderschap bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur. Ook worden er regelmatig terugkomdagen georganiseerd.

1) Wie ben ik?
2) Wie ben jij?
3) Succes is een keuze!
4) Hoe gaat het? (terugkomdag, te volgen naar behoefte).

Tijdens de workshops werken we in het boek Ik wil naar morgen, dat de deelnemers kado krijgen bij het volgen van het programma.

Het programma is op verschillende dagen in de week te volgen. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

De kosten voor drie bijeenkomsten, terugkomdagen (naar behoefte, onbeperkt) en het boek Ik wil naar morgen bedragen €149,00.

De route naar morgen