Introductie

Voor niets gaat de zon op. We willen van alles maar moeten er wel wat voor doen. Een nieuwe werkgever? Het ontwikkelen van vaardigheden? Een betere positie in het bedrijf? Het kan allemaal. Als jij het maar wilt.

Leiderschap kent geen functie, titel of status. Leiderschap beschrijft ons gedrag en is te ontwikkelen. Centraal staat het proces van ik naar wij. De volgende vaardigheden zijn van belang.

Empowerment!

Persoonlijk leiderschap is het meest krachtige instrument wat we kunnen inzetten om onze dromen te laten verwezenlijken. Maar het vraagt (veel) energie, focus en discipline. Ben jij hiertoe bereid? Mooi; want dan zul jij binnenkort het volgende ervaren.

Je bent meer efficiënt en productief.
Je krijgt meer gedaan in dezelfde tijd door focus, planning en discipline.

Je voelt je gemotiveerd en geïnspireerd.
Werken om geld te verdienen verandert naar werken om impact te creëren en je talenten te ontwikkelen. Je weet waarom je doet wat je doet.

Je leven geeft voldoening.
Een belangrijk aspect van persoonlijk leiderschap is dat je alle aspecten van je leven aan elkaar verbindt omdat je leeft naar de purpose. Je werk, privéleven en je persoonlijke interesses lopen continu in elkaar over. Geen stress en verontschuldigen meer, alle activiteiten die ontplooit verhullen jouw purpose.

Je krijgt je leven terug.
Als je jezelf leert leiden heb je meer tijd voor reflectie, inspiratie of activiteiten waarvan je houdt.

Je presteert beter (en je bedrijf ook).
Persoonlijk leiderschap zorgt ervoor dat je jezelf van je beste kant laat zien. Je bent effectief, gefocust en geïnspireerd om impact te creëren op je werk en/of de (internationale) gemeenschap.

In hoeverre toon jij leiderschap? Doe de test!

De route Naar Morgen

  1. Laat je inspireren met onze quick scans Toon ik leiderschap? of Ben ik een volger of leider?
  2. Formuleer je leiderschapsdoelstelling(en) en toon discipline.
  3. Zoek mensen in je eigen omgeving die jou aanmoedigen om deze vaardigheden eigen te maken of zoek een mentor.
  4. Neem deel aan onze mastermindgroep Persoonlijk leiderschap
  5. Download de leergang Persoonlijk leiderschap.
  6. Zoek vrijwilligerswerk vanuit je purpose.

Bronnen en inspiratie

Sources of insight, The Power of Personal Leadership. JD.

Naar Morgen

Wij brengen betrokkenheid.

Vanuit onze motivatie om ieders potentieel te benutten is het ons hoogste doel om een context te creëren waarin je op een dusdanige wijze wordt gewaardeerd op je werk, dat je het ouderschap naar ieders behoefte thuis kunt invullen én eenieder zich continu, op een toegankelijke wijze, kan blijven ontwikkelen.

Hiervoor inspireren en begeleiden wij met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!