Inleiding

Wij ambiëren dat iedereen hun potentieel benut, waardoor iedereen in hun kracht kan functioneren. Dit gaat vaak niet vanzelf. Het vraagt om een continu proces van leiderschap (durven) nemen, discipline en reflectie.

Het programma persoonlijk leiderschap bestaat uit vier (mastermind) bijeenkomsten.

Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met actiepunten en doelstellingen voor de volgende bijeenkomst. De groep zal je hieraan houden, wat zorgt voor een gedisciplineerde aanpak om je doelen te bereiken.

Een mastermind, bedacht door Napoleon Hill (1883-1970), biedt een combinatie van brainstormen, leren, feedback en ondersteuning om je vaardigheden aan te scherpen. De groep ontmoet elkaar wekelijks, maandelijks of dagelijks (als dat zinvol is) om uitdagingen en problemen samen aan te pakken. Ze leunen op elkaar, geven advies en delen aansluitingen (Forbes, 7 reasons to join a Mastermind Groep, 2013).

Meer achtergrondinformatie over de Mastermind lees je in het
gratis whitepaper Samen leren en inspireren – start een Mastermind.

Persoonlijk leiderschap

Laat je dromen uitkomen! Deelnemers worden gecoacht naar het bevorderen van leiderschapsvaardigheden als empathie, planning, discipline, samenwerken, flexibiliteit, verantwoordelijkheid en het geven van feedback.

Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten.

1) Wie ben ik?

2) Wie ben jij?

3) Succes is een keuze

4) Hoe gaat het? (meerdere keren te volgen)

Tijdens de vierde bijeenkomst staat reflectie centraal. Deze bijeenkomst kan naar wens worden herhaald, indien hier behoefte aan is.

De kosten voor deelname bedragen €99,00 per persoon voor vier bijeenkomsten. Inclusief warm ontvangst, hapje en drankje.

De route naar morgen

Boek jouw plek!