Introductie

Iedereen heeft ze. Momenten uit het verleden die je niet vergeet. Weet jij ze nog? Schrijf ze dan gauw op want ze zijn belangrijker dan je denkt.

Inhoud

Deze herinneringen kunnen je iets vertellen over je purpose; de motivatie waarvoor jij s’ochtends enthousiast je bed uit stapt en impact creëert. Het is de bron van je passie en inspiratie die je opdoet. Je purpose is meer dan het behalen van doelstellingen en het vinden van geluk door bijvoorbeeld te trouwen, kinderen te krijgen, reizen of (veel) geld te verdienen. Je purpose geeft voldoening.

Het verschil tussen geluk en voldoening is het verschil tussen iets leuk vinden en ervan houden. Geluk is tijdelijk, voldoening duurt voort. Simon Sinek in Find your purpose, 2017

De purpose is bij vele nog niet benoemd. En dat is jammer, want diegene die leven naar hun purpose zijn geïnspireerd, gefocust en voelen zich voldaan.

Stilstaan is achteruitgaan. Dus; waarom doe je wat je doet?

De route Naar Morgen

Help elkaar. Inspireer elkaar. Ontwikkel elkaar!

Naar Morgen

Wij brengen betrokkenheid.

Vanuit onze motivatie om ieders potentieel te benutten is het ons hoogste doel om een context te creëren waarin je op een dusdanige wijze wordt gewaardeerd op je werk, dat je het ouderschap naar ieders behoefte thuis kunt invullen én eenieder zich continu, op een toegankelijke wijze, kan blijven ontwikkelen.

Hiervoor inspireren en begeleiden wij met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!