Inleiding

Droom groot! Iedereen heeft veel baat bij de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden. Dromen verwezenlijken, talenten benoemen waarmee ze het verschil kunnen maken, creatief denken, nieuwsgierigheid, positiviteit, problemen oplossen en doorzetten.

Met het programma ambieren wij dat jij je potentieel benut en in je kracht functioneert. Bevlogenheid en geluk gunnen wij iedereen!

Werkwijze

Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met actiepunten en doelstellingen voor de volgende bijeenkomst. De groep zal je hieraan houden, wat zorgt voor een gedisciplineerde aanpak om je doelen te bereiken.

Een mastermind, bedacht door Napoleon Hill (1883-1970), biedt een combinatie van brainstormen, leren, feedback en ondersteuning om je vaardigheden aan te scherpen. De groep ontmoet elkaar wekelijks, maandelijks of dagelijks (als dat zinvol is) om uitdagingen en problemen samen aan te pakken. Ze leunen op elkaar, geven advies en delen aansluitingen (Forbes, 7 reasons to join a Mastermind Groep, 2013).

Meer achtergrondinformatie over de Mastermind lees je in het
gratis whitepaper Samen leren en inspireren – start een Mastermind.

Inhoud

Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten van ongeveer twee uur.

1) Wie ben ik?
2) Wie ben jij?
3) Succes is een keuze!
4) Hoe gaat het? (terugkomdag, te volgen naar behoefte).

Tijdens de workshops werken we vanuit het boek Ik wil naar morgen, dat de deelnemers kado krijgen bij het volgen van het programma.

Data, kosten en aanmelden

Het programma kost €149,00 voor vier bijeenkomsten, inclusief btw, warm welkom, hapje/drankje en boek De route naar morgen.

Door de covid-19 pandemie worden er momenteel geen programmabijeenkomsten ingepland. Wel kun je aan de slag met een leiderschapsmentor.