Introductie

Iedereen in de mogelijkheid te stellen om zichzelf verder te ontwikkelen. Dat is onze motivatie voor de ontwikkeling van De route naar morgen; een toegankelijk persoonlijk leiderschapstraject waarmee ieders potentieel wordt benut.

De route naar morgen wordt aangeboden als workshop of met een leiderschapsmentor.
Daarnaast kan iedereen zelf aan de slag met het gelijknamige werkboek.

Het werkboek is zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en bestaat uit drie delen.

  • Wie ben ik?
  • Wie ben jij?
  • Succes is een keuze!

Ook is er een planner beschikbaar, waarin jouw route naar morgen in je weekplanning is geïntegreerd, waardoor je gefocust blijft.

Met onze initiatieven -voor leiderschap en toezicht- brengen we mensen samen en zorgen we ervoor dat de wereld een beetje beter achterblijft. De eindbestemming is helder: Impact! Voor de medewerker, het bedrijf én de (internationale) gemeenschap.

De route naar morgen

Vandaag

Voor jouw organisatie is winst maken het hoogste doel. Er heerst controle en hiërarchie. Klanten worden bediend. Met de omgeving is geen tot reactief contact. Het gaat goed zoals het gaat. Maar hoelang nog?

De wereld verandert. Denk aan de toepassing van nieuwe technologieën, leerlingen die worden voorbereid met vaardigheden van de 21e eeuw, nieuwe generaties medewerkers met andere verwachtingen ten aanzien van werk (Y en Z), tekorten aan getalenteerd personeel en grondstoffen en de verwachtingen vanuit de Global Goals for Sustainable Development. Organisaties dienen zich aan te passen voor continuïteit.

Naar Morgen

Je groeit en laat anderen groeien. De directie, HR en management werken samen om medewerkers in hun kracht te zetten. De organisatie wordt geïnspireerd door de aanwezige ruimte voor samenwerking met collega’s onderling, klanten en andere stakeholders. De controle wordt minder, het enthousiasme om een bijdrage te leveren aan de purpose van de organisatie groter.

Morgen

Jouw organisatie creëert impact. Je bent betrokken bij de mensen met wie je iedere dag samenwerkt, je klanten en de (internationale) gemeenschap. De potentie van jou en je collega’s staat centraal. Je mogelijkheden zijn het uitgangspunt en de oplossingen die je bedenkt met iedereen binnen en buiten de organisatie zorgen voor een hoge innovatiekracht en een sterkere reputatie van jezelf én van de organisatie.

Programma’s en modulen

Wij zijn trots op ons werk en willen zoveel mogelijk mensen inspireren. Dat het zoveel beter kan. Dat werken ook positieve energie kan opleveren. Dat we in onze kracht worden gezet en we ons kunnen ontplooien. Dat we worden uitgedaagd en dat we kunnen bijdragen aan een betere wereld. En dat we gelukkig worden van ons werk. Dan blijven we gezond en functioneren we op ons best. 

Leid jij jouw organisatie Naar Morgen?

Klaar om meer leiderschap te tonen? Jezelf, je team en de organisatie verder te ontwikkelen? Benut de potentie van jouw organisatie en start De route naar morgen vandaag!
Kies een programma of raadpleeg de wegwijzer. Goede reis!