Introductie

Kinderen die hun persoonlijk leiderschapsvaardigheden ontwikkelen weten wat ze willen en hoe ze dat moeten bereiken. Ze kennen hun talenten, sterke en minder sterke karaktereigenschappen waardoor ze betere keuzes kunnen maken voor hun toekomst. Ze leren hindernissen te nemen, door te zetten en dat dan alles mogelijk is.

Persoonlijk leiderschap bied kinderen de vaardigheden om hun eigen route te kiezen. Om in hun kracht te staan en het verschil te maken. Voor zichzelf en anderen. Een mooie aanvulling op het curriculum!

Lespakket voor persoonlijk leiderschap

De route naar morgen is een praktische methode voor persoonlijk leiderschap. De werkboeken (A4 formaat) worden uitgegeven voor zowel het primair- als het voortgezet onderwijs. Een lespakket bestaat uit twee werkboeken; een lesboek en een reflectieboek, waarin alle vaardigheden door de leerling wekelijks worden toegepast.

De methode kan zowel door de leerkracht of mentor worden aangeboden. Ook is het mogelijk om workshops door ons te laten verzorgen. Reserveer alvast een plek voor schooljaar 2021-2022!

Uitgelichte producten

Schooljaar 2021-2022

De lesreeks Werken aan persoonlijk leiderschap bestaat uit vier lessen van circa 2 uur en kost €995,- inclusief materiaal en begeleiding.