Inleiding

Het leven is druk. De dagelijkse operatie zorgt ervoor dat vele van ons vergeten waarvoor ze het doen. Handelingen zijn eerder logisch, dan bewust gemaakt vanuit de gezinscultuur en in goede samenwerking met de kinderen.

Alhoewel zij hun ouders van nature volgen, hebben ook kinderen dromen en wensen voor de toekomst. Hoe vaak zetten we deze centraal?

Inhoud

In een workshop van twee uur gaan we met de kinderen aan de slag met hun persoonlijke doelen en dromen. Het resultaat is een visiebord, dat een goed beeld geeft van wat het kind wilt bereiken, ook voor de ouders. Het bord wordt thuis natuurijk trots gepresenteerd, besproken en tentoongesteld.

Naast knip en plakwerk, levert deze workshop een positieve bijdrage aan de identiteitsontwikkeling van het kind, daarover publiekelijk te communiceren en hierdoor voor zichzelf op te komen.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Data en locatie

Er zijn momenteel geen workshops gepland.

De workshop vindt plaats in regio Haaglanden.
Bij minimaal acht deelnemers kan de workshop op verzoek ook elders worden verzorgd. De prijs is dan exclusief reiskosten.

Kosten

De workshop kost 25,- per kind.

Naar Morgen

Wij brengen betrokkenheid.

Vanuit onze motivatie om ieders potentieel te benutten is het ons hoogste doel om voor jou een context te creëren waarin je op een dusdanige wijze wordt gewaardeerd op je werk, dat je het ouderschap naar ieders behoefte thuis kunt invullen én je jezelf continu, op een toegankelijke wijze, kunt blijven ontwikkelen.

Hiervoor inspireren en begeleiden wij met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!