Introductie

Persoonlijk leiderschap levert een positieve bijdrage aan jouw welzijn. Want als jij in je kracht staat, dan kun je de wereld aan. Jouw leven, jouw route, jouw kracht!

Mentale gezondheid is ‘een toestand van welzijn waarin het individu zijn of haar eigen capaciteiten realiseert, de normale spanningen van het leven aankan, productief en vruchtbaar kan werken en in staat is om een bijdrage te leveren aan zijn of haar gemeenschap‘.
-Wereldgezondheidsorganisatie 

Met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap ontdek je wie je bent, waar je naar toe wilt en hoe je daar komt. Je leert jezelf te leiden op jouw route naar morgen. Hindernissen te overwinnen en door te zetten. Met het verwezenlijken van jouw droom of doel als bestemming.

Iedereen heeft een eigen route. Gevormd door wie we zijn en wat we hebben meegemaakt. Je kunt er anderen mee inspireren of juist van anderen leren omdat ze hun ervaring met je delen. Vergelijk nooit. Vlucht nooit. Want dát is niet goed voor je (mentale) gezondheid en je wordt er ook nog eens geen leuker persoon van.

  • Je gaat jaloers gedrag vertonen richting diegene die wel hun eigen route blijven, anderen pesten.
  • Jouw unieke eigenschappen, die jou van binnenuit laten stralen, blijven onbenut. Je maakt geen verschil en voelt je niet voldaan.
  • Je zit niet lekker in je vel en het is moeilijker om positief te blijven.
  • Je bereikt je bestemming later of helemaal niet, omdat je je niet inzet.

Dat laat jij toch niet gebeuren?

Als je van binnenuit schijnt, heb je geen spotlight nodig. Durf te dromen.

– Djamila en Jolein. Durf te dromen, Misfit 3.

Tips en inspiratie

Loading RSS Feed