Actueel

Voel je bevlogen! Met deze tips blijf jij stralen in 2023.

Bij een nieuw jaar horen nieuwe doelen. Wat ons betreft meer stralen, geluk, positiviteit en bruisen van energie. Meer het gevoel dat we alles kunnen bereiken wat we maar willen; onze talenten benutten en dromen verwezenlijken.

Aan de slag

De volgende tips helpen jou op weg naar dat fijne, bevlogen gevoel.

Neem de regie. Een bevlogen bestaan vraagt om jouw inzet. Dus pak je vrijheid, volg je hart (i.p.v. anderen), stel doelen, bewaak je grenzen, reflecteer, beweeg, eet gezond en slaap genoeg.

Ben dankbaar. Dankbaarheid zorgt voor meer positieve gedachten en is goed voor jouw fysieke en mentale gezondheid. Waarvoor ben jij dankbaar? Schrijf het op!

Denk aan anderen. We vinden het allemaal een fijn gegeven dat er (altijd) iemand voor je is, je wilt helpen en bij wie je terecht kunt voor steun. Dus maak eens wat meer tijd vrij om ook liefde te geven, te luisteren, er zijn. Daar worden we (allemaal) niet alleen heel blij van, maar het brengt ons ook zelfvertrouwen en kracht. En dát kunnen we goed gebruiken om het leven van onze dromen te kunnen blijven leiden.

Ben vriendelijk en waardeer. Iedereen is gebaat bij een compliment, een glimlach en hartelijkheid. Het brengt anderen meer zelfvertrouwen, inzet, motivatie en positieve gedachten.

****

Geluk is een keuze. Wanneer start jij? #naarmorgen


Gerelateerde blogposts

Meer tips>