Inleiding

Jouw leven, jouw route, jouw kracht. Dus droom groot, volg je hart, en maak het verschil. Voor jezelf én anderen.

Werken aan persoonlijk leiderschap

Welkom op De route naar morgen! Een praktische methode om jouw persoonlijk leiderschap te versterken. Met het beantwoorden van alle vragen ontdek jij jouw route naar morgen en ontwikkel je vaardigheden waarmee je jouw (droom)bestemming kunt bereiken. Want met jouw inzet is alles mogelijk! Wat wordt jouw bestemming?

De route naar morgen is een werkboek en bestaat uit leiderschapslessen als geloof in jezelf, blijf nieuwsgierig en neem hindernissen. Ook kun je wekelijks reflecteren, zodat je gefocust blijft op jouw route.

Toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar

Of je nu 8 jaar bent, op de middelbare school zit of een baan hebt. Voor iedereen is het goed om regelmatig eens na te denken over hun route naar morgen. Doe ik wat ik het liefste doe? Welke dromen heb ik nog en hoe ga ik die verwezenlijken? Hoe kan ik het verschil maken met mijn unieke eigenschappen? Wie steunen mij op mijn route en waarvoor ben ik dankbaar? Allemaal vraagstukken waar we meer de tijd voor mogen nemen om ons bevlogen te blijven voelen.

In de route naar morgen komen ze allemaal voorbij. Beantwoord ze thuis of bij een Leiderschapsmentor, waar je tevens mensen kunt ontmoeten die ook willen kiezen voor meer geluk door het leven leiden waar ze van dromen.

Wanneer start jij?

Geluk is een keuze. Kies jouw route en leid jezelf #naarmorgen.

Naar Morgen

Persoonlijk leiderschap is te ontwikkeln. Wij helpen je graag op weg. Met dagelijks nieuws, tips en het boek De route naar morgen – Werken aan persoonlijk leiderschap. Als werkboek nu verkrijgbaar in de winkel!


Ook interessant