Bevlogen kinderen

Wat is jouw route naar morgen?

Introductie

Of je nu 8 jaar bent, op de middelbare school zit of een baan hebt. Voor iedereen is het goed om regelmatig eens na te denken over hun route naar morgen. Doe ik wat ik het liefste doe? Welke dromen heb ik nog en hoe ga ik die verwezenlijken? Hoe kan ik het verschil maken met mijn unieke eigenschappen? Wie steunen mij op mijn route en waarvoor ben ik dankbaar? Allemaal vraagstukken waar we meer de tijd voor mogen nemen om ons bevlogen te blijven voelen.

Jouw leven, jouw route, jouw kracht. Dus droom groot, volg je hart, en maak het verschil! Voor jezelf én anderen.

Welkom op De route naar morgen

De route naar morgen – Werken aan persoonlijk leiderschap is een praktische lesmethode om jouw persoonlijk leiderschap te versterken. Met het beantwoorden van alle vragen ontdek jij jouw route naar morgen en ontwikkel je vaardigheden waarmee je jouw (droom)bestemming kunt bereiken. Want met jouw inzet is alles mogelijk! Wat wordt jouw bestemming?

De route naar morgen is een werkboek en bestaat uit leiderschapslessen als Geloof in jezelf, Blijf nieuwsgierig en Neem hindernissen. Ook kun je wekelijks reflecteren, zodat je gefocust blijft op jouw route en je jouw dromen zult verwezenlijken.

Toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar

Voor iedereen is er een route naar morgen. Voor kinderen, jongeren, volwassenen, medewerkers, leidinggevenden of ouders. Bekijk alle edities in de winkel!

nm

Geluk is een keuze. Wanneer start jij?

Droom groot, volg je hart en maak het verschil, voor jezelf én anderen.
Kies jóuw route. Bestel het werkboek>


Gerelateerde blogposts

Meer tips>