Iedereen heeft ze. Momenten uit het verleden die je niet vergeet. Weet jij ze nog? Schrijf ze dan gauw op want ze zijn belangrijker dan je denkt.

Deze herinneringen kunnen je iets vertellen over je purpose; de motivatie waarvoor jij s’ochtends enthousiast je bed uit stapt en impact creëert. Het is de bron van je passie en inspiratie die je opdoet. Je purpose is meer dan het behalen van doelstellingen en het vinden van geluk door bijvoorbeeld te trouwen, kinderen te krijgen, reizen of (veel) geld te verdienen. Je purpose geeft voldoening Naar Morgen. 

Het verschil tussen geluk en voldoening is het verschil tussen iets leuk vinden en ervan houden. Geluk is tijdelijk, voldoening duurt voort. Simon Sinek in Find your purpose, 2017

De purpose is bij vele nog niet benoemd. En dat is jammer, want diegene die leven naar hun purpose zijn geïnspireerd, gefocust en voelen zich voldaan. 

De route Naar Morgen

Klaar om jouw purpose te ontdekken? Stel jezelf dan eens de volgende vragen.

  • Welke activiteiten geven jou voldoening (dat je zelfs gratis zou kunnen uitvoeren)?
  • Wat wilde je vroeger worden?
  • Wie inspireert jou en waarom?
  • Welke goede doelen vind jij belangrijk?
  • Welke herinneringen uit je jeugd blijven je bij?
  • Wat ontbrak er in je jeugd of op je werk dat jij anders wilt doen?

Ontdek je je purpose liever samen? Zoek dan een mentor of nodig je partner, vrienden, kennissen of collega’s uit. Help elkaar. Inspireer elkaar. Ontwikkel elkaar.

Stilstaan is achteruitgaan. Dus; waarom doe je wat je doet?

Naar morgen

Naar Morgen is het platform voor organisaties naar betrokkenheid. Wij inspireren en begeleiden met diverse initiatieven voor  (persoonlijk) leiderschap en toezicht. Initiatieven die mensen samenbrengen en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.
De eindbestemming is helder: Impact! Voor de medewerker, het bedrijf én de (internationale) gemeenschap.

Geïnspireerd door Simon Sinek, Success Magazine en The Corporate Sister