Voor niets gaat de zon op. We willen van alles maar moeten er wel wat voor doen. Een nieuwe werkgever? Het ontwikkelen van vaardigheden? Een betere positie in het bedrijf? Het kan allemaal. Als jij het maar wilt.

Persoonlijk leiderschap is het meest krachtige instrument wat we kunnen inzetten om onze dromen te laten verwezenlijken. Maar het vraagt (veel) energie, focus en discipline. Ben jij hiertoe bereid? Mooi; want dan zul je binnenkort het volgende ervaren.

 • Je bent meer efficiënt en productief
 • Je voelt je gemotiveerd en geïnspireerd
 • Je leven geeft voldoening
 • Je krijgt je leven terug
 • Je presteert beter (en je bedrijf profiteert mee).

In hoeverre toon jij leiderschap? Doe de test! 

De route Naar Morgen

Leiderschap kent geen functie, titel of status. Leiderschap beschrijft ons gedrag en is te ontwikkelen.

 1. Ontdek je purpose
 2. Formuleer jouw stip op de horizon en stel je leven hierop in: Plan, focus en toon discipline.
 3. Zoek een context waarin jij wordt aangemoedigd om deze vaardigheden eigen te maken. Bijvoorbeeld in onze online groepen.
 4. Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden. Bijvoorbeeld met een mentor, vrijwilligerswerk, nevenfunctie, een training als de leergang Persoonlijk leiderschap en/of een mastermindbijeenkomst.
 5. Reflecteer: Stel jezelf regelmatig de volgende vragen: Groei ik? Zorg ik voor iedereen om mij heen? Welke besluit of gedrag zou ik anders willen doen als ik het opnieuw kan doen? Maak ik het verschil?
 6. Groei en bloei! Geniet van jij hebt bereikt en zet meteen een nieuwe stip. Want stilstaan is achteruitgaan..

Download de leergang Persoonlijk leiderschap, neem deel aan een mastermindgroep, maak een afspraak met een leiderschapscoach of registreer je om samen met anderen je vaardigheden te ontwikkelen, inspiratie op te doen en/of het delen van je ervaringen.

Naar Morgen

Wij brengen betrokkenheid.

Vanuit onze motivatie om ieders potentieel te benutten is het ons hoogste doel om een context te creëren waarin je op een dusdanige wijze wordt gewaardeerd op je werk, dat je het ouderschap naar ieders behoefte thuis kunt invullen én eenieder zich continu, op een toegankelijke wijze, kan blijven ontwikkelen.

Hiervoor inspireren en begeleiden wij met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!

Bronnen en inspiratie

Sources of insight, The Power of Personal Leadership. JD.