De zomer is aangebroken en dat betekent tijd voor reflectie. Bijvoorbeeld over waarom je doet wat je doet en de impact die je hiermee kunt creëren voor anderen vanuit je werkervaring, vaardigheden of purpose. In jouw organisatie of in de (internationale) gemeenschap met de uitvoering van vrijwilligerswerk. We worden er immers erg gelukkig van en het bevordert onze gezondheid. En het mooie is; we kunnen hier ook tijdens onze werktijd uitvoering aan geven. Wij raden het je van harte aan, want met  vrijwilligerswerk:

  • Doe je werkervaring op
  • Ontwikkel je nieuwe vaardigheden
  • Positioneer je jezelf als iemand die zich ook voor anderen inzet (mooi voor je ontwikkeling naar leiderschap)
  • Boor je nieuwe netwerken aan
  • Kun je snuffelen aan een nieuwe carrière of branche
  • Vind je een nieuwe baan.

De route naar Morgen

  1. Benoem je purpose.
  2. Bedenk aan de hand van je purpose de goede doelen waar jij vrijwilligerswerk kunt doen.
  3. Kom in actie!

Wij begeleiden je graag. Download de leergang Persoonlijk leiderschap, vind gelijkgestemden online, maak een afspraak met een leiderschapscoach of neem deel aan een mastermindgroep.

Vrijwilligerswerk is ontzettend waardevol en blijkt ook een uiterst effectief instrument voor jouw persoonlijke groei. Dus waar creëer jij impact na de vakantie? Fijne zomer!

Naar Morgen

Wij brengen betrokkenheid.

Vanuit onze motivatie om ieders potentieel te benutten is het ons hoogste doel om een context te creëren waarin je op een dusdanige wijze wordt gewaardeerd op je werk, dat je het ouderschap naar ieders behoefte thuis kunt invullen én eenieder zich continu, op een toegankelijke wijze, kan blijven ontwikkelen.

Hiervoor inspireren en begeleiden wij met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!