De hedendaagse dynamiek zorgt ervoor dat organisaties zich continu dienen aan te passen. Lastig in de huidige (vaste) structuren waarin we veelal functioneren. Betrokkenheid biedt de oplossing.

Dit zijn de uitgangspunten.

  • De reputatie is in toenemende mate de belangrijkste waarde van een organisatie.
  • Betrokkenheid tonen met medewerkers (ipv formeel leiderschap) zorgt voor verbinding, wat vervolgens resulteert in productiviteit, motivatie en innovatie.
  • Coaching is het nieuwe managen. Er is ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, op ieder niveau van de organisatie. Door coaching kan de organisatie zich blijven ontwikkelen. Als we kaders durven los te laten gaan we verbinden en komt beweging op gang.
  • Integrale aansturing wordt steeds belangrijker voor het functioneren van de organisatie. Bij deze vorm van aansturen wordt verbinding gelegd met de gehele organisatie. Een optimale vorm van betrokkenheid dus. Voorbeelden zijn de maatschappelijke betrokkenheid en revenu management, waarbij continue betrokkenheid wordt getoond met het bedrijfsresultaat.

De route Naar Morgen

  1. Organiseer een mastermind met koplopers of talentvolle medewerkers, leidinggevenden, hr, or en een directielid.
  2. Benoem de purpose van het bedrijf.
  3. Bespreek de marktontwikkelingen en benoem de uitdagingen voor de organisatie.
  4. Stel doelstellingen en wijs hiervoor verantwoordelijken aan.
  5. Kom regelmatig bijeen voor voortgang, evaluatie en reflectie.

Naar Morgen

Wij brengen betrokkenheid.

Vanuit onze motivatie om ieders potentieel te benutten is het ons hoogste doel om een context te creëren waarin jullie medewerkers op een dusdanige wijze waarderen, dat zij het ouderschap naar ieders behoefte kunnen invullen én zich continu, op een toegankelijke, wijze kunnen blijven ontwikkelen.

Hiervoor inspireren en begeleiden wij met initiatieven die leiderschap bevorderen; initiatieven die mensen samenbrengen, in hun kracht zetten en waarmee de wereld een beetje beter achterblijft.

De eindbestemming is helder: Impact!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.